општина кисела вода

Пронајдени се 26 резултати на тема „општина кисела вода“
Скопје

Нова епизода од серијалот на вработувања во јавната администрација- Општина Кисела Вода ќе потроши 350 илјади евра за привремени вработувања

Бранот на вработувања во јавната и државната администрација никако да престанат. Последна во низата е Општина Кисела Вода од каде доделија...
Скопје

Советот на Кисела Вода одби да се стават на дневен ред „Хаваријата во Охис“ и новиот ДУП на Темелковски со кој се предвидуваат нови згради

Општина Кисела Вода на денешната седница одби да се стави на дневен ред предлогот за „Хаваријата во Охис“ и ДУПОТ на општината со кои...
Скопје

Општина Кисела Вода во среда тајно и нетранспарентно без никаде да објави организира јавна презентација на ДУП-от

Општина Кисела Вода во среда тајно и нетранспарентно без никаде да објави организира јавна презентација на ДУП-от, ова преку статус...
Вести

Дислокацијата на Центарот за зависници заглавува низ лавиринтите: Од Бардовци добија НЕ, од Гази Баба допрва ќе пристигнат пречките

Каде, како и кога да се дислоцира Центарот за зависници во општина Кисела Вода? На овие прашања изминатиов период се судрија ставовите...
Скопје

Ѓорѓиевски: Ваков хаос во општина Кисела Вода не се памети, буквално сме оставени сами на себе без било каква помош од локалните власти

Почитувани мои сограѓани, жители на Кисела Вода… Ова е колаж од 40 слики со моменталната состојба на улиците низ Кисела Вода. И во Припор...