облека

Пронајдени се 23 резултати на тема „облека“
Скопје

ВМРО-ДПМНЕ ОК Ѓорче Петров и потпретседателот Мисајловски донираа храна и облека во Ѓаконијата при црквата Св. Петар и Павле

Денес ОК Ѓорче Петров заедно со потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Владо Мисајловски, традиционално во Ѓаконијата при црквата Св. Петар...
Живот и стил

Важни совети за вашето интервју за работа: Дојдете во темна комбинација, а оваа боја на облека никако да не биде на вас

Разговорот за работа е првата можност за работодавците да ги запознаат идните соработници. Оние што бараат работа треба да ги уверат...