миле јакимовски

Пронајдени се 3 резултати на тема „миле јакимовски“
Вести

Јакимовски: Николовски ја злоупотребил службената положба и овластување давајќи налог за неовластено користење на службено возило иако за тоа немал законско право

ВМРО-ДПМНЕ денеска имаше прес конференцијапред Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство како реакцијата на СДСМ...
Вести

Јакимовски: Земјоделците не се должни да ја плаќаат неспособноста на Николовски и неговата желба за министерување

Од ВМРО-ДПМНЕ велат дека со  СДСМ на власт земјоделието запаѓа во целосен хаос. Како што вели Миле Јакимовски производителите на пченица...