македонска ракометна репрезентација

Пронајдени се 85 резултати на тема „македонска ракометна репрезентација“
Ракомет

„Балкан Хендбол“: Многу води ќе поминат низ Вардар додека се роди новиот Лазаров, затоа уживајте и играјте за Кире

Во својата колумна насловена „Играјте за Кире“ на порталот Балкан Хендбол, авторот Жика Богдановиќ одвојува дел и за Кире Лазаров...