Лојд Остин

Пронајдени се 12 резултати на тема „Лојд Остин“
Вести

НАТО не бара конфликт со Русија, ќе ѝ помага на Украина додека тоа биде потребно, тврди американскиот министер за одбрана

Опасно би било да се прогнозира траењето или исходот на војната во Украина, а НАТО не бара конфликт со Русија, може само како досега,...