кумановец

Пронајдени се 24 резултати на тема „кумановец“
Хроника

ВНИМАВАЈТЕ НА ОВАА ИЗМАМА: Доколку купувате огревни дрва не ја правете оваа грешка која скапо го чинеше овој кумановец

Во Полициската станица Куманово, пак, вчера во 11.50 часот 66-годишен маж од Куманово пријавил дека на 22 јули бил измамен од човек кој дошол...