корупција

Пронајдени се 57 резултати на тема „корупција“
Вести

Амбасадорката Брнс: Формирањето на влада е во рацете на пратениците, нова влада за справување со корупцијата и неказнивоста на криминалот

-Новата влада да се формира во предвидените рокови, со цел да се продолжи борбата против здравствената криза со Ковид-19. Во парлементарна...
Вести

МАКЕДОНИЈА НАЈКОРУМПИРАНА ВО ЕВРОПА: Лошата ситуација се должи на катастрофалното водство на Заев и СДСМ- излезот е смена на власта

Македонија е најкорумпирана земја во Европа. За ова потврдува и најновиот извештај на Транспаренси Интернешнл. Нашата држава „се лизна“...
Вести

Недела на падови и соочување со реалноста: Македонија со хибриден режим, најкорумпирана во Европа и со најмали плати

Македонија на врвот на табелите, но само во негативна конотација. Речиси со ниту еден успех не можеме да се пофалиме, лидери сме само...