комарци

Пронајдени се 35 резултати на тема „комарци“
Македонија

Кепевски: Шилегов ни мува, а ни комарец не го лази- да се вршеа прскањата Скопје немаше да се претвори во зона на масовно цицање крв

Град Скопје и градоначалникот Шилегов ја потценуваат интелегенцијата на граѓаните на Град Скопје. Да биле навремени и воопшто вршени...