кочани

Пронајдени се 38 резултати на тема „кочани“
Вести

Доцни сеидбата на ориз во Кочанско: Оризопроизводителите бараат „метлата” на Заев да заигра за директорот на „Водостопанство“

Доцни сеидбата на ориз во Кочанско на над 500 декари само во атарот на с.Грдовци. Оризопроизводителите од с.Грдовци го повикуваат на одговорност...
Вести

Полицаец во Кочани спротивно на изјавата на Спасовски и Законот за полиција: Добил партиско вработување, па сега му се одолжува на СДСМ

Оливер Спасовски се поочигледно е дека останува глув на укажувањата од граѓаните дека полицајци вршат партиски активности спротивно...
Вести

Мицкоски: Ни донесоа црнила и темнина, но ќе дојде денот кога ќе се срамат и ќе одговараат пред судот на народот

Слушам за многу закани и уцени, од “животот“ кој дојде во Македонија, а пекол ни го направија секојдневието. Дојде време полошо од времето...