граница

Пронајдени се 14 резултати на тема „граница“
Вести

Примената на штембилот нe фукнционира: Во Грција не може да се влезе само со печат во пасошот, барале и пополнување на белите ливчиња

Примената на штембилот кој го содржи името Северна Македонија и кој треба да се втиснува во македонските пасоши не функционира на граничниот...