Фејсбук

Пронајдени се 350 резултати на тема „Фејсбук“
Технологија

Хаос на Фејсбук: Корисниците пријавуваат проблеми на нивните профили, страницата преполна со објави на непознати

Корисниците ширум светот масовно пријавуваат проблеми на Фејсбук. Имено, според корисниците, нивните редовни објави повеќе не се прикажуваат...