европска комисија

Пронајдени се 90 резултати на тема „европска комисија“
Вести

Извештајот на ЕК ја посрамоти власта во делот на образованието: образовниот систем е подложен на политичко влијание и корупција

Во областа образование земјава е умерено подготвенa, констатира Европската комисија во годишниот извештај. Бавен е напредокот во воведување...