евн македонија

Пронајдени се 26 резултати на тема „евн македонија“
Вести

Деспотовски: СДСМ ја продаде ЕВН и ја направи монопол на пазарот, Вие ја продадовте златната кокошка наместо јајцата

Пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ Благој Деспотовски на денешната седница на Собранието потенцираше дека неговиот колега пратеник Горан Милевски...