Скопје ЕВН Македонија

Делови од четири скопски општини утре ќе останат без струја

Во периодот од 09.00 до 13.00 часот, корисниците од дел од ул Манчу Матак (општина Ѓорче Петров).

Делови од четири скопски општини утре ќе останат без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 07.03.2024 година (четврток) без електрична енергија ќе останат:

Во периодот од 09.00 до 13.00 часот, корисниците од дел од ул Манчу Матак (општина Ѓорче Петров).

Во периодот од 10.00 до 12.00 часот, корисниците од Ул.Партизанска бр.58 (општина Центар).

Во периодот од 09.00 до 15.30 часот, корисниците од дел од с.Зелениково (делот кај млекарата) (општина Зелениково ).

Во периодот од 09.00 до 13.00 часот, корисниците од Улица 11, село Кадино (општина Илинден).

To top