драган павловиќ латас

Пронајдени се 40 резултати на тема „драган павловиќ латас“
Вести

Латас: Филипче треба да биде тргнат настрана за да не влијае на истрагата за пожарот и да не го повтори делото

Заради истрагата за пожарот во модуларната во Тетово, тој кој е најодговорен по хиерархија треба да се тргне настрана, а тоа е министерот...