Алкалоид

Пронајдени се 52 резултати на тема „Алкалоид“
Вести

Со ретроспективна изложба и донација од над 4 милиони денари на Детската клиника: Одбележан 85-годишниот јубилеј на Алкалоид

Првиот филм за „Алкалоид“ од 1950 година, најстарото кутиче и оригиналното одобрение за производство на лекот „Кафетин“; првите пакувања...
Комерцијални објави

„Алкалоид“ со 121 нови вработувања во земјата, со инвестиции во износ од над 524 милиони денари и со консолидирани продажби во износ од 6,27 милијарди денари

„Алкалоид“ со 121 нови вработувања во земјата, со инвестиции во износ од над 524 милиони денари и со консолидирани продажби во износ од...
Комерцијални објави

„Алкалоид“ со консолидирани продажби во износ од 3,27 милијарди денари, со 58 нови вработувања во земјата и со инвестиции во износ од над 178 милиони денари

Приходи од продажби Според единечниот биланс на успех, во периодот јануари-март 2021 година, продажбите достигнуваат 2.406.134.466 денари, што...
Вести

„Алкалоид“ со 210 нови вработувања, со инвестиции во износ од над 1,5 милијарди денари и со раст на консолидираните продажби од 9% во периодот јануари-декември 2020 г.

Приходи од продажби Според единечниот биланс на успех, во периодот јануари-декември 2020 година, продажбите достигнуваат 9.188.259.186 денари,...
Вести

„Алкалоид“ исплати новогодишен надомест од 25.000 денари за своите вработени и донираше 1,2 милиони евра за заедницата во 2020 година

Производите на „Алкалоид“ се дел од секојдневието на милиони луѓе во земјите каде што компанијата има воспоставено свои деловни операции....
Вести

„Алкалоид“ со раст на консолидираните продажби од 8% и со двојно зголемени инвестиции во периодот јануари-септември 2020

Приходи од продажби Според единечниот биланс на успех, во периодот јануари-септември 2020 година, продажбите достигнуваат 6.900.199.436 денари,...
Комерцијални објави

„Дајте музика” со нова видео порака: Јунаците од серијалот подготвија големо изненадување за крајот на оваа необична учебна година

Со максимално почитување на мерките за заштита и во услови на вонредно функционинрање, екипата од серијалот „Дајте музика“ успеа да...