Алкалоид

Пронајдени се 36 резултати на тема „Алкалоид“
Вести

Алкалоид потпиша нов меморандум за соработка за програмата за практиканство со уште два факултети при УКИМ: Медицинскиот и Технолошко-Металуршкиот

Со цел да се поттикне развојот на креативноста кај студентите, нивното лично и професионално профилирање како и подготвеноста за соочување...
Вести

ВИДЕО: Алкалоид преку хуманитарен пикник донираше над милион и 50 илјади денари за Здружението „Животот со предизвици“

Над милион и 50 илјади денари во Фондацијата „Трајче Мукаетов“ донираа вработените во „Алкалоид“ АД Скопје, членовите на нивните семејства...
Вести

„Алкалоид“ со раст на консолидираниот извоз од 8%, раст на консолидираната нето добивка од 4%, инвестиции во износ од 561,4 милиони денари и 105 нови вработувања

„Алкалоид АД“ Скопје оствари позитивни финансиски резултати во периодот јануари – јуни 2018 година, покажуваат неревидираниот единечен...
Вести

„Алкалоид“ со раст на консолидираниот извоз од 9%, раст на консолидираната нето добивка од 7%, инвестиции во износ од 357,3 милиони денари и 51 нови вработувања во периодот јануари-март

„Алкалоид АД“ Скопје оствари позитивни финансиски резултати во периодот јануари – март 2018 година, покажуваат неревидираниот единечен...