александар вучиќ

Пронајдени се 206 резултати на тема „александар вучиќ“
Регион

Вучиќ: Опозицијата сонува за македонско сценарио во Србија, како Боки 13 да носат торби со милиони евра и да им ги делат на обвинители

Тие го сонуваат македонското сценарио и му се молат на Бога дека, исто како и Боки 13, ќе носат торби со по милиони евра и ќе им ги делат...