Фудбал

Нема ден без политика на ЕП – Шпанските навивачи скандираа: Косово – Србија (ВИДЕО)

Нема ден без политика на ЕП – Шпанските навивачи скандираа: Косово – Србија (ВИДЕО)

Скоро и да не поминува еден ден во кој нема политика на Европското првенство, а во вчерашните натпревари видовме поддршка од шпанските навивачи за Србија.

Шпанија играше против Албанија и победи со 0:1, а тие се една од земјите кои не го признаа Косово и на таа тема постојано се на страна на Србија.

Тоа вчера го покажаа и навивачите кои во еден момент од натпреварот скандираа: Косово – Србија“.

To top