Познати нека почива во мир

ТАЖНА ВЕСТ: Почина популарниот македонски актер Мето Јовановски

Почина познатиот македонски актер Мето Јовановски, роден беше 1946 год во с.Панчарево пехчевско.

ТАЖНА ВЕСТ: Почина популарниот македонски актер Мето Јовановски

Од големата легенда преку социјалните мрежи се простуват неговите пријатели и колеги.

Најнови вести од Познати

To top