Познати

ТАА ПЕСНА ЈА НАПРАВИ ЅВЕЗДА: Најголемиот хит на Рада Манојловиќ бил наменет за друга пејачка!

ТАА ПЕСНА ЈА НАПРАВИ ЅВЕЗДА: Најголемиот хит на Рада Манојловиќ бил наменет за друга пејачка!

Пејачката Рада Манојловиќ ја отпеа песната песната „Никад више“ или „Никогаш повеќе“, која станаголем хит, а оваа нумера била напишана за друга пејачка.

Ивана Шашиќ во една прилика раскажала дека Драган Брајовиќ Браја напишал за нејзе песна, но дека не ја снимила поради лични проблеми.

-Песната „Никад више“ направена е за мене. Браја ја напиша за мене, и таа песна долго беше кај мене. Тогаш бев бремена со првиот син, кога имав и здравствени проблеми. Во тој момент му реков на Браја дека нема да сниам ништо, рекла своевремено Ивана.

Таа истакнала дека не жали за песната што завршила во рацете на друга колешка.

Таа песна отиде кај Рада Манојловиќ и направи ѕвезда од нејзе. Во животот стои онаа народната „не за кого е речено, туку на кого му е судено“, заклучила Ивана, пишува Гранд.

To top