Познати несреќен случај

САША ПОПОВИЌ ВО ИНВАЛИДСКА КОЧИЧКА ОДНЕСЕН ВО БОЛНИЦА – директорот на „Гранд“ не може да се движи, неговата сопруга порача: Ве молам оставете не! (ФОТО)

Потсетуваме, во оваа прилика се огласи и неговата сопруга Сузана Јовановиќ, која очекувано не била расположена за разговор:

САША ПОПОВИЌ ВО ИНВАЛИДСКА КОЧИЧКА ОДНЕСЕН ВО БОЛНИЦА – директорот на „Гранд“ не може да се движи, неговата сопруга порача: Ве молам оставете не! (ФОТО)

Директорот на „Гранд“ доживеал незгода поради која се лекува на Институтот за ортопедија „Бањица“.

На Институтот за ортопедија во Бањица згрижен е Саша Поповиќ, креативниот директор на „Гранд“ продукција. Како што објавија тамошните медиуми , Саша има проблем со ногата која е во гипс до коленото.

Сега по овој повод и „Гранд“ продукција објави:

– Саша Поповиќ имаше несреќа, кога падна на скалило и ја скрши ногата. На Институтот за ортопедија „Бањица“ му била укажана соодветна помош и му била ставена лонгета. Тој се чувствува добро и сега е дома. Ви благодариме на сите за грижата – стои во официјалното соопштение на „Гранд“.

Потсетуваме, во оваа прилика се огласи и неговата сопруга Сузана Јовановиќ, која очекувано не била расположена за разговор:

– Во болница сум со Саша, ве молам оставете ме сега – кратко кажала Јовановиќ.

To top