Познати

ПО РАЗВОДОТ СЕ ФРЛИ НА ЖУРКИ И ЛУМПУВАЊА: Еве што прави поранешниот на Драгана Мирковиќ додека е строго забрането во Виена (ФОТО)

ПО РАЗВОДОТ СЕ ФРЛИ НА ЖУРКИ И ЛУМПУВАЊА: Еве што прави поранешниот на Драгана Мирковиќ додека е строго забрането во Виена (ФОТО)

Драгана Мирковиќ и Тони Бијелиќ се разведуваат, а среде пишувањето за пропаѓањето на нивниот брак, бизнисменот неодамна се врати во Виена и во замокот Ебенфурт кој заедно го купија и реновираа. Сепак, Тони се почесто е во ноќно излегување во Виена.

Овој пат Информер дојде до видео од Бијелиќ како шета низ толпата во клуб во австриската престолнина.

А она што привлекува внимание е неговата цигара која постојано ја имал во уста и покрај забраната. Како што дознавме, никој не пушел цигари во клубот освен бизнисменот.

Најнови вести од Познати

To top