Познати

НИКОЈ НЕ НИ ПРЕТПОСТАВУВАШЕ ДЕКА ТОЈ ОТКРИЛ УШТЕ НА ДЕНОТ НА ВЉУБЕНИТЕ: Еве што Џенан Лончаревиќ имаше тогаш отсечно и дрско да одговори за сопругата (ВИДЕО)

НИКОЈ НЕ НИ ПРЕТПОСТАВУВАШЕ ДЕКА ТОЈ ОТКРИЛ УШТЕ НА ДЕНОТ НА ВЉУБЕНИТЕ: Еве што Џенан Лончаревиќ имаше тогаш отсечно и дрско да одговори за сопругата (ВИДЕО)

Во очи денот на вљубените оваа година пејачот Џенан Лончаревиќ даде едно интервју во кое одговара на неколку прашања поврзани со љубовта.

Прашањата се однесуваа директно на неговата сопруга Смира, а јавноста во тој момент не ни претпоставуваше дека тој веќе со години живеел со љубовницата, додека сопругата била дома со децата.

Новинарот тогаш го запраша како се заљубил, додека тој рекол дека се заљубил неколку пати во животот досега.

-Љубовта е нешто што е силно поврзано со музиката, така да се заљубував неколку пати, вели пејачот.

На прашањето како се заљубил во својата законска сопруга, тој одговорил:

Добро… тоа беше одамна, а потоа следуваше и прашањето дали се сеќава на тој момент, што тој отсечно одговара со „НЕ“.

-Па најискрено не! Знаеш што, јас сакам да негувам некои други фини работи и спомени, но да зборувам конкретно нешто не сакам… ајде понатаму со следното прашање, отсечно продолжил пејачот.

Најнови вести од Познати

To top