Познати

НЕЈЗИНИОТ ПРОБЛЕМ БЕШЕ ШТО ЌЕ КАЖЕ СЕЛОТО – позната српска водителка го одврза јазикот: „10 години знам дека Тони ја изневерува Драгана“

НЕЈЗИНИОТ ПРОБЛЕМ БЕШЕ ШТО ЌЕ КАЖЕ СЕЛОТО – позната српска водителка го одврза јазикот: „10 години знам дека Тони ја изневерува Драгана“

Јована Јеремиќ изјави дека веќе една деценија знае дека Тони Бијелиќ наводно ја изневерува Драгана Мирковиќ.

– Поважно од галамата на Тони е што правела Драгана во тие ситуации?! Па каде беше, па зошто не го остави веднаш?! Какво оставање е тоа? Како е да останеш во брак во кој никој не те почитува? – започнала Јована.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

– Што не ти е јасно? Што те изненади? Чекај, знаевме, да бидеме искрени, да не се лажеме! Дали како новинари знаевме дека Тони ја изневерува во последните 10 години?! Знаевме! Сите знаевме. Дури знаевме со кого изневерува. Знаевме каква е неговата комбинација во Белград, што има во Виена, што има овде, што има таму… Значи, знаевме – продолжи таа.

– Драгана се засрами што ќе каже селото, бидејќи го има тој касидолски менталитет… Луче од Касидол. Тоа е тој менталитет, што ќе каже селото, од што се ослободив кога заминав, штета што не заминав порано. Така беше и во нејзиниот случај, а жените кои не се разведуваат од финансиски причини за мене се маченици. А тие што бараат, а немаат ништо, за мене се спонзоруши. Дали се во брак или вонбрачно, тоа е веќе прашање – изјавила Јеремиќ гостувајќи на Информер.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

Најнови вести од Познати

To top