Познати Има кошмари

„Не можам да престанам да пијам, тешко ми е“: Дарко Лазиќ призна низ што поминува, уште има последици по ужасната сообраќајка

„Успеав малку да се смирам по сообраќајната несреќа, но не се смирив целосно“.

„Не можам да престанам да пијам, тешко ми е“: Дарко Лазиќ призна низ што поминува, уште има последици по ужасната сообраќајка

Фолк пејачот Дарко Лазиќ повеќе пати зборуваше за тоа колку има желба за конзумирање на алкохол иако знае дека не смее. Сега откри дека имало период кога се обидувал да се откаже од пиењето, но за жал, не успеал!

Рече дека не може да престане да пие и затоа не се помирил целосно.

-Успеав малку да се смирам по сообраќајната несреќа, но не се смирив целосно. Луѓето ме осудуваа затоа што реков дека од оваа гледна точка е смешно што доживеав несреќа, но не мислев буквално! Се обидов да престанам да пијам, не велам дека не пијам, но ми беше тешко и само оставив се да помине, не вреди кога не можам, започна пејачот.

Тој рече дека често сонува за ужасната несреќа која едвај ја преживеа.

-Се случувало да ја сонувам сообраќајната несреќа и да се разбудам цел испотен и во вода. Тоа е затоа што се сеќавам на некои работи, тогаш не ми беше лесно, иако сум шегаџија, па многумина мислат дека не ја сфаќам сериозно ситуацијата. Најважно е што денес многу повеќе се грижам, но тогаш беше младост-лудост. Немам многу да кажам во одбрана, освен дека се ќе си дојде на свое место со текот на времето, реќе Дарко Лазиќ.

To top