Познати

НЕ МОЖАМ ДА И БИДАМ МАЈКА: Ваков е односот меѓу Јована Јоксимовиќ и ќерката на Жељко од првиот брак, таа е вистинска секс бомба (ФОТО)

НЕ МОЖАМ ДА И БИДАМ МАЈКА: Ваков е односот меѓу Јована Јоксимовиќ и ќерката на Жељко од првиот брак, таа е вистинска секс бомба (ФОТО)

Јована Јоксимовиќ со сопругот Жељко ги имаат близначките Срна и Ана и синот Коста, а семејството живее во хармонија и далеку од очите на јавноста кога се децата во прашање.

Многу се шпекулираше за тоа во каков однос се убавата водителка и Мина Јоксимовиќ, ќерката од првиот брак на Жељко, но Јована стави крај на сите шпекулации.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K1 Televizija (@k1televizija)

-Јас на Мина не можам да и бидам другарка, а не можам да и бидам ни мајка. Можам со неа да бидам само пријател и некој што кога ќе и затреба во животот да биде тука. Луѓето страшно ги мешаат улогите. Мислам дека Мина има прекрасни родители – прекрасна мајка и прекрасен татко. Мина е член на нашето семејство, таа е тука со нас. Како што ја има топлината во куќата на мајка си, ја има и во нашиот дом, вели Јована.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mina Joksimović (@minajokssimovic)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mina Joksimović (@minajokssimovic)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mina Joksimović (@minajokssimovic)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mina Joksimović (@minajokssimovic)

Најнови вести од Познати

To top