Познати

МЕЛИНА ЏИНОВИЌ И ТОНИ БИЈЕЛИЌ СЕ ОДМОРААТ ВО МОНАКО ПО РАЗВОДИТЕ – дали отпатуваа заедно е прашање кое ги мачи сите, по ова веќе сè е јасно!

МЕЛИНА ЏИНОВИЌ И ТОНИ БИЈЕЛИЌ СЕ ОДМОРААТ ВО МОНАКО ПО РАЗВОДИТЕ – дали отпатуваа заедно е прашање кое ги мачи сите, по ова веќе сè е јасно!

Денеска во српските медиуми се појави информација дека Мелина Џиновиќ, доскорешната сопруга на пејачот Харис Џиновиќ, ги спакувала куферите и ја напуштила Србија. Таа моментално е во Монако, каде го најде својот мир по целиот скандал во кој се најде по веста за пропаѓањето на љубовта со нејзиниот сопруг.

Сепак, она што сите ги изненади е фактот што познатиот српски бизнисмен Тони Бијелиќ е на истото место како Мелина. Имено, тој на својот Инстаграм профил сподели слика и покажа како ужива во сончевиот Монако.

Корисниците на споменатата социјална мрежа веднаш почнаа да шпекулираат дека тие двајца, Мелина и Тони, заминале заедно на одмор. Која е вистината останува да дознаеме.

Српски Информер стапил во контакт со Харис Џиновиќ, кој не бил расположен да ја коментира наведената ситуација.

– Не давам никакви коментари – бесно изјавил пејачот.

Најнови вести од Познати

To top