Познати пејачката најискрена до сега

КОЛЕШКАТА ОТКРИ ЗОШТО ДРАГАНА КРИЕЛА ОД ЈАВНОСТА ДЕКА СЕ РАЗВЕДУВА – сакала да избегне само две работи, успеала во тоа!

„Тоа што не ми го пружи татко ми кога бев мала и кога ми требаше најмногу, ми го надополни многу години подоцна Драгана Мирковиќ“, вели Решиќ.

КОЛЕШКАТА ОТКРИ ЗОШТО ДРАГАНА КРИЕЛА ОД ЈАВНОСТА ДЕКА СЕ РАЗВЕДУВА – сакала да избегне само две работи, успеала во тоа!

Бракот на Драгана Мирковиќ и Тони Бјелиќ кои траеше цели 24 години во последниве денови е во центарот на внимание поради нивниот развод кои го обелодени пејачката неодамна.

Судејќи по зборовите на пејачката Сандра Решиќ сега е јасно дека речиси и нивните најблиски пријатели биле затечени од нивната одлука.

Пејачката беше блиска со покојниот татко на Сандра Решиќ, пејачот Нино Решиќ.

„Тоа што не ми го пружи татко ми кога бев мала и кога ми требаше најмногу, ми го надополни многу години подоцна Драгана Мирковиќ“, вели Решиќ.

Пејачката додава дека со Мирковиќ се во одлични односи и дека зборуваат на секоја тема, па дури и за разводот.

-Ми рече дека нешто се случува подолг период во нивниот брак, таа е таква жена да не дозволи да се забележи ништо во јавноста. Кога ми кажа за проблемите мислев дека тоа се случило пред два дена, но таа ми призна дека веќе тоа е решено и поради тоа оставила медиумите да дознаат за да не испадне дека нешто лаже или крие, вели Сандра.

Таа и се обратила само со зборовите:

„Силна сум. Кога не што не оди, не оди. Тоа што не одговара треба да се исече од корен“, цитираше Решиќ.

Младата пејачка Сандра вели дека целосно е на нејзина страна и дека ја има нејзината поддршка.

To top