Познати Скромна ѕвезда

Куќните помошнички на Драгана Мирковиќ открија каква жена е пејачката: Овие детали некого ќе изненадат

Никого не гледа со презир, иако можеше, открива куќната помошничка Драгана Мирковиќ.

Куќните помошнички на Драгана Мирковиќ открија каква жена е пејачката: Овие детали некого ќе изненадат

Поранешната куќна помошничка на Драгана Мирковиќ, која со години работеше во семејната вила на пејачката во Виена, проговори и откри како се однесува една од најголемите српски ѕвезди.

Како што рекла, очекувала една дива целосно да се потпре на помошта на своите вработени, но Драгана целосно ја изненадила.

-Жена како Драгана веќе не се раѓа, зачудена сум, но тоа е целата вистина, открива жена која со години работела како готвачка во семејството на Драгана Мирковиќ.

-Редовно, ако беше дома, доаѓаше во нашата кујна и готвеше со нас. Знае се да прави, а готви превкусно. Знае да подготвува традиционални српски јадења, а знае и да експериментира. Таа е навистина прекрасна, вредна и посветена. Никого не гледа со презир, иако можеше, открива куќната помошничка Драгана Мирковиќ.

„Многу ми беше жал кога престанав да работам кај нив, но морав затоа што се селев. Сепак, морам да нагласам дека Гага е најблагородната личност со која сум соработувала и секогаш ни помагала на сите доколку наидевме на некој проблем во животот“, изјави таа!

Друга куќна помошничка си го отвори срцето и раскажа колку „нивната“ Гага значи за целото семејство.

-Многу ми помогна во животот, мене и моето семејство не носеше на одмори, зимски одмори, на син ми му купи автомобил, ги чуваше моите деца како да се нејзини, ни обезбеди се, изјави куќната помошничка за медиумите.

Најнови вести од Познати

To top