Познати нов скандал на повидок?

КАРЛЕУША САМА СИ ГО БАРАШЕ, ПО СКАНДАЛОТ НЕМА ДА И БИДЕ ДОБРО: Откако се скара со Северина, пејачката објави што и пишувал и барал Тошиќ (ПРЕПИСКА БЕЗ ЦЕНЗУРА)

Душко прво ја прашал дали е во Белград, потоа барал да пијат кафе, пијачка, а потоа ја прашал…

КАРЛЕУША САМА СИ ГО БАРАШЕ, ПО СКАНДАЛОТ НЕМА ДА И БИДЕ ДОБРО: Откако се скара со Северина, пејачката објави што и пишувал и барал Тошиќ (ПРЕПИСКА БЕЗ ЦЕНЗУРА)

Откако Јелена Карлеуша јавно ја осуди изјавата на Северина Вучковиќ на темата Сребреница и се скара со неа, хрватската пејачка реши да го возврати ударот кој сигурно не го очекуваше Карлеуша.

Имено Северина објави приватна преписка со Душко Тошиќ кои и пишувал додека бил во брак со Карлеуша.

Поранешниот фудбалер во неколку наврати и пишувал на пејачката, а Северина и ги пратила разговорите на Јелена во приватна порака откако пред неколку дена јавно беше прозвана од Јелена.

Душко прво ја прашал дали е во Белград, потоа барал да пијат кафе, пијачка, а потоа ја прашал дали работи…

 

To top