Познати возенемирувачко

ЈА ВЛЕЧЕЛ ПО ХОДНИКОТ ОД ХОТЕЛОТ! Објавено грозоморно ВИДЕО од претепаната пејачка!

Објавена е снимка од надзорни камери од 2016 година на која се гледа како раперот Шон Диди Комбс ја турка, влече и удира својата тогашна девојка Кеси Вентура во ходникот на хотел во Лос Анџелес.

ЈА ВЛЕЧЕЛ ПО ХОДНИКОТ ОД ХОТЕЛОТ! Објавено грозоморно ВИДЕО од претепаната пејачка!

Објавена е снимка од надзорни камери од 2016 година на која се гледа како раперот Шон Диди Комбс ја турка, влече и удира својата тогашна девојка Кеси Вентура во ходникот на хотел во Лос Анџелес.

Снимката, составена од повеќе агли на камерите од 5-ти март 2016 година, го прикажува раперот за време на инцидентот, кој според тужбата на Вентура се случил во сега затворениот хотел „InterContinental“ во Сенчури Сити, Лос Анџелес.

На видеото, Вентура излегува од хотелската соба и заминува до низата лифтови. Комбс, држејќи пешкир околу половината, трча низ ходникот по неа, а потоа ја фаќа за задниот дел од главата и ја фрла на подот, држејќи го пешкирот со една рака додека ја удира со нога.

Најнови вести од Познати

To top