Познати

ГРАДИТЕ И ИЗГЛЕДААТ КАКО ДА СЕ ОД ПЛАСТЕЛИН: Теа Таировиќ се кае откако го облече ова деколте, има мистериозни силикони и изгледа како восочна фигура (ФОТО)

ГРАДИТЕ И ИЗГЛЕДААТ КАКО ДА СЕ ОД ПЛАСТЕЛИН: Теа Таировиќ се кае откако го облече ова деколте, има мистериозни силикони и изгледа како восочна фигура (ФОТО)

Освен добриот глас, Теа Таировиќ на своите настапи ги покажа и своите танцувачки способности и заводливото тело. На социјалните мрежи се многу популарни видеата како игра Теа, а сите се согласуваат во едно, дека таа има едни од најубавите гради.

Сепак, изгледа дека на една фотографија која се појави на социјалните мрежи имала проблем со деколтето поради што многумина ја коментираат.

Еден од корисниците го постави прашањето:

„Не знам дали ова треба да изгледа вака, но ми изгледаат градите како да се од пластелин“.

Додека други коментираа дека таа изгледа како восочна фигура.

„Куку, црна Теа што е ова?“, „Секој своја политика води“, „Што е со нејзините гради?“, се само дел од коментарите на социјалните мрежи.

To top