Познати Трагедија

Голема тага во „Ѕвездите на Гранд“: Убиена е жената која работеше со пејачите, ја убил нејзиниот сопруг

Ја сакаа и пејачите и водителките кои со неверување ја примија веста за ова што се случи. Нејзините колеги од Гранд изразија сочувство до семејството, а од неа преку социјалните мрежи се простија и пејачите.

Голема тага во „Ѕвездите на Гранд“: Убиена е жената која работеше со пејачите, ја убил нејзиниот сопруг

Мажот Ж.Д. (61) влегол во полициска станица и признал дека во нивниот стан во Раковица ја убил сопругата А.Д.(57).

Според „Блиц“, жената по професија била шнајдерка и со години работела за „Ѕвездите на Гранд“, а пред само неколку дена го подготвувала стајлингот на ѕвездите за големото полуфинале кое се одигра синоќа.

Нејзините колеги од „Гранд“ ја паметат како насмеана, весела и комуникативна, а сакала да разговара и со колегите и со натпреварувачите.

Ја сакаа и пејачите и водителките кои со неверување ја примија веста за ова што се случи. Нејзините колеги од Гранд изразија сочувство до семејството, а од неа преку социјалните мрежи се простија и пејачите.

To top