Познати Пукна тиквата

„Добар пејач е, но како маж испадна никаков“: Соседите се чудат поради разводот на Џенан Лончаревиќ

Една сосетка признала дека нивниот развод ја шокирал.

„Добар пејач е, но како маж испадна никаков“: Соседите се чудат поради разводот на Џенан Лончаревиќ

Соседите истакнуваат дека Џенан е одличен пејач, но дека навистина не се покажал како личност, а други истакнуваат дека и покрај се што се зборува, тој е прекрасен човек, како и неговото семејство.

Регионот зборува за разводот на Џенан Лончаревиќ и неговата сопруга Самира Лончаревиќ, а сега се огласија и нивните соседи од родното Пријепоље.

Многумина се шокирани од оваа информација, а истакнуваат дека биле многу изненадени од веста.

-Па мајко… Ајде младината е луда, но што е со него? Пред скоро гостуваше на телевизија, навистина ме чуди, мора да е измама. Еве ги Драгана Мирковиќ и Тони после толку години…

Друг сограѓанин не беше толку љубезен.

-Добар пејач е, но сега како маж испадна никаков.

Една сосетка признала дека нивниот развод ја шокирал.

Најнови вести од Познати

To top