Познати

ДАВАЛЕ СТРАШЕН ОТПОР ЗА НИВНИОТ БРАК: Ова се родителите на Мелина Џиновиќ, особено кога ќе дознаете колку години имаат ќе ви стане јасно зошто го правеле тоа! (ФОТО)

ДАВАЛЕ СТРАШЕН ОТПОР ЗА НИВНИОТ БРАК: Ова се родителите на Мелина Џиновиќ, особено кога ќе дознаете колку години имаат ќе ви стане јасно зошто го правеле тоа! (ФОТО)

Харис и Мелина почнаа да се забавуваат во 2002 година, а судбоносното „ДА“ го кажаа 12 години подоцна. Од бракот имаат две деца, синот Кан и ќерката Џина.

Сепак, од првиот ден, големата разлика во години беше проблематична за родителите на Мелина. Елма и Сулејман не можеа да ја поднесат разликата од три децении.

Но, некогашните баба и дедо на Харис Џиновиќ никогаш јавно ништо не коментирале.

Мајката на Мелина, Елма, е активна на социјалните мрежи, но само еднаш сподели фотографија со нејзините внуци Кан и Џина Џиновиќ.

Харис Џиновиќ во едно интервју ги спомна родителите на Мелина, а потоа и самиот рече дека не се за нивната врска.

„На почетокот нејзините родители имаа страшен отпор. Посебно поради големата разлика во години“, тие се речиси генерација со мене, изјави Харис во интервју.

Меѓу другото додаде дека Мелина тешко го поднесувала сето тоа.

Инаку, хаосот околу разводот на Харис и Мелина не стивнува. Креаторката синоќа провалила во куќата во Сењак, по што пејачот била принуден да повика полиција.

Најнови вести од Познати

To top