Музика спот

Мартија го промовираше спотот снимен во Дубаи: Брзи автомобили, сцени во пустина, секси кадри…

По две години пауза, Мартија Станојковиќ има нова песна, а спотот го сними на неколку локации во Дубаи.

Мартија го промовираше спотот снимен во Дубаи: Брзи автомобили, сцени во пустина, секси кадри…

По две години пауза, Мартија Станојковиќ има нова песна, а спотот го сними на неколку локации во Дубаи.

Најнови вести од Музика

To top