Музика

Се избраа најдобрите од најдобрите: Кој ќе оди во големото полуфинале ќе дознаеме овој викенд во “Пат до Ѕвездите”

Се избраа најдобрите од најдобрите: Кој ќе оди во големото полуфинале ќе дознаеме овој викенд во “Пат до Ѕвездите”

Ситно броиме до големото финале на музичкото талент шоу “Пат до Ѕвездите”. Уште само малку и ќе дознаеме која ќе биде новата музичка ѕвезда во нашата земја.

Низ “филтерот” поминаа многу кандидати, останаа само најталентираните и најсмелите…

Овој петок, а за првпат и недела ќе се емитуваат двете четвртфиналиња на истата фрекфенција и во истото време.

Жирикомисијата е навистина на тешки маки, веќе сите кандидати се одлични, сите пеат добро, само мали нијанси пресудуваат кој ќе оди понатаму, а кој ќе си оди дома…

Кои се новите полуфинслисти, кого ќе гледаме во големото финале на 21 јули, ќе дознаете овој петок и оваа недела на програмата на Тв “Алфа” и “Балкан Мјузик”.

To top