среда, 18. мај 2022. Вести денес: 0
home Вести

Понеделник е неработен ден

Први јануари 2018-та година е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија. 
Понеделник е неработен ден

Согласно со Законот за празниците на РМ („Службен весник  на РМ„ бр.21/98 и 18/07), следниот понеделник е неработен ден.

Први јануари 2018-та година е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.  

 

Коронавирус