Занимливости напад

Застрашувачка глетка: Див бик нападна туристкa на плажа (ВИДЕО)

Застрашувачката снимка, снимена во Кабо Сан Лукас во саботата, покажува како црниот ѕвер набива и се нафрлува на една жена повеќе од шест пати откако таа се обидела да ги грабне чантите од животното. Кабо Сан Лукас е одморалиште на јужниот дел на полуостровот Баха Калифорнија во Мексико и е популарно меѓу туристите.

Застрашувачка глетка: Див бик нападна туристкa на плажа (ВИДЕО)

Застрашувачката снимка, снимена во Кабо Сан Лукас во саботата, покажува како црниот ѕвер набива и се нафрлува на една жена повеќе од шест пати откако таа се обидела да ги грабне чантите од животното. Кабо Сан Лукас е одморалиште на јужниот дел на полуостровот Баха Калифорнија во Мексико и е популарно меѓу туристите.

To top