бик

Пронајдени се 42 резултати на тема „бик“
Хороскоп

ПРИСТИГНУВА ЗАТЕМНУВАЊЕ НА СОНЦЕТО И НИ НОСИ НЕВИДЕНИ ПРОМЕНИ: Најмногу влијание ќе има на овој хороскопски знак!

На 30-ти април ни простигнува младата Месечина во знако на Бик и затемнување на сонцето кое е прво во оваа година. Планетата Уран е многу...
Хороскоп

Од утре сонцето преоѓа во знакот на бикот – еве што ги очекува знаците до 20 мај, особено еден знак го очекува нешто несекојдневно

Сонцето од 20 април преоѓа во знакот на Бик и носи силна енергија што не поттикнува да одиме напред. Ни дава инспирација да завршиме некои...
Хороскоп

Мажот роден во овој хороскопски знак се смета за најдобар сопруг: Ги обожува своите сопруга и деца и сè ќе даде за нив

Експертите во областа на астрологијата веруваат дека положбата на планетите и хороскопскиот знак имаат големо влијание врз карактерот...