Занимливости глумец

ВИДЕО: Куче воодушеви над 8 милиони луѓе – Влезе во базен, па се обидуваше да го убеди сопственикот да му се придружи

Златниот ретривер е познат како едно од најпријателските кучиња. Ова е една од причините поради која тој е многу популарен во целиот свет, особено во семејствата со деца, бидејќи е трпелив и толерантен, па добро се согласува со нив.

ВИДЕО: Куче воодушеви над 8 милиони луѓе – Влезе во базен, па се обидуваше да го убеди сопственикот да му се придружи

Златниот ретривер Грејс стана популарен на ТикТок  поради триковите што ги користи за да ја натера сопственичката да влезе во базенот.

Иако изгледа дека му е ладно додека седи во базенот, сепак штом жената му пријде да му помогне на кучето да излезе, тоа се најде во средина на базенот чекајќи ја да влезе и таа.

-Знам дека изгледа мизерно, како да се тресе и сака да излезе, но погледнете како се обидува да ме внесе во базенот, напиша жената на видеото кое е погледнато над 8 милиони пати.

@itsmethatmom Dog Days #Pool dog #goldenretrieverlife ♬ Livin’ My Best Life – Dylan Scott

To top