Занимливости автомобил

ВИДЕО: Безбедносниот ремен во вашиот автомобил има ТАЈНО копче, дали знаете за што служи?!

Тајното копче на безбедносниот ремен во автомобилот луѓето секојдневно го користат, но не знаат за што служи.

ВИДЕО: Безбедносниот ремен во вашиот автомобил има ТАЈНО копче, дали знаете за што служи?!

Тајното копче на безбедносниот ремен во автомобилот луѓето секојдневно го користат, но не знаат за што служи.

Еден инфлуенсер на ТикТок често знае да објави видеа во кои дели совети за ситници за кои луѓето не знаат.

Па така неодамна тој објави видео во кое сподели информација за копчето на сигурносниот ремен во автомобилите.

Погледнете го видеото:

@epiccfacts What The Secret Button On Your Seatbelts Does #facts ♬ nhạc nền – Facts

Ова копче служи за ременот во вашиот автомобил секогаш да биде на место кога ќе го закопчате. Тоа значи дека кога ќе влезете во автомобилот, благодарејќи на ова мало копче вашиот ремен ќе биде секогаш околу половината, вели тој во видеото.

Многумина во коментарите напишаа дека се воодушевени од оваа информација, но имаше и такви кои напишаа дека ова не е ништо ново.

To top