Занимливости твит

„Ryanair“ ја насмеа јавноста со објавата за падот на Инстаграм: „Нема проблем. Ние секако…“

Падот на Фејсбук и Инстаграм вчера изненади многу корисници ширум светот кои немаа пристап до нивните профили околу еден час, а реакциите го преплавија X (поранешен Twitter).

„Ryanair“ ја насмеа јавноста со објавата за падот на Инстаграм: „Нема проблем. Ние секако…“

Падот на Фејсбук и Инстаграм вчера изненади многу корисници ширум светот кои немаа пристап до нивните профили околу еден час, а реакциите го преплавија X (поранешен Twitter).

Твитот на „Ryanair“ насмеа многу луѓе. „Немате Инстаграм? Нема проблем. Ние немаме ни Wi-Fi“, напишаа тие. Објавата собра повеќе од 1,3 милиони прегледи, а многумина го фалат админот за неговата смисла за хумор.

За потсетување, падот на Фејсбук и Инстаграм го најави и шефот на Х, Илон Маск, кој на својот профил на Х напиша: „Ако ја читате оваа објава, тоа значи дека нашите сервери работат“.

To top