твит

Пронајдени се 7 резултати на тема „твит“
Твитови

Паметно зборуваш г-дине Зоран Заев: ВМРО да падне од власт и ти да дојдеш за да го зачуваш името Република Македонија!

Паметно зборуваш г-дине Зоран Заев. ВМРО да падне од власт и ти да дојдеш за да го зачуваш името Република Македонија! pic.twitter.com/jJUbtDdqDb —...