Технологија проблеми со функционирањето

ПАДНА ГУГЛ: Корисниците ширум светот пријавуваат проблеми

Сè уште не е познато што го предизвикало проблемот, ниту пак колку корисници биле погодени од прекинот на Гугл.

ПАДНА ГУГЛ: Корисниците ширум светот пријавуваат проблеми

Гугл има проблеми со функционирањето, што погоди илјадници корисници ширум светот.

DownDetector покажува дека проблемите настанале во текот на денот, кога корисниците забележале дека имаат потешкотии со пребарувањето на веб-страницата и Google Drive.

Корисниците во САД, Велика Британија, Австралија, делови од Европа и Азија пријавија проблеми со услугите на технолошкиот гигант.

Сè уште не е познато што го предизвикало проблемот, ниту пак колку корисници биле погодени од прекинот на Гугл.

To top