гугл

Пронајдени се 102 резултати на тема „гугл“
Технологија

Доколку ги имате овие телефони, заменете ги веднаш – до крајот на месецот ве чека непријатно изненадување

На 27 септември, Google ќе ја прекине поддршката за сите паметни телефони од 2010 година, односно на мобилните апарати кои го имаат андроид...