Храна и Пијалаци рецепт

Рапсодија на чоколадо од само 2 состојки! За домаќинки почетници – колач кој се подготвува веднаш после работа и не се пече

Сега секој може да направи чоколадна торта, а ви требаат само 2 состојки.

Рапсодија на чоколадо од само 2 состојки! За домаќинки почетници – колач кој се подготвува веднаш после работа и не се пече

Сега секој може да направи чоколадна торта, а ви требаат само 2 состојки.

Состојки

1 кг јаболка
300 гр темно чоколадо без шеќер

Подготовка:

To top