Регион

Регион

Се огласи сопственикот на кафулето во Хрватска каде беа нападнати Срби: „Не маваа со шишиња, не тепаа нас и децата“

Што да ви кажам? Дојдоа маскирани, имаа фантомки на главите, шипки, палки, мотики… Ние бевме 6, а тие седум. Тука имаше и луѓе од 70 години...
Регион

Две девојки половина час чекале кафе, па се пожалиле, но од одговорот на црногорскиот келнер веднаш замолчеле

Дека на светот може се да се случи покажува и овој пример од еден кафе бар во Црна Гора. Две девојки седнале во локално кафуле и чекале...