Фудбал

Фудбал

Мухамед Сејдини: Нема да дозволам никој по било која цена која што е надвор од фудбалот да ја наруши прекрасната атмосфера што владее во репрезентацијата

По повод случувањата во Фудбалската федерација на Македонија и многубројните информации кои провејуваат во јавноста и на социјалните...
Фудбал

Авторите на химната за Македонската фудбалска репрезентација ги демантираат гласините дека Сејдини реагирал за содржината на песната

Фудбалската федерација и претседателот Муaмед Сејдини побарале од авторите името на селекторот Игор Ангеловски да не се споменува...